Ook deze keer staat er weer een stand Tweedehands Trimgereedschappen. Dus heb je nog trimspullen te koop lever ze de 16e in bij de 2e hands stand en wij doen ons uiterste best weer om ze te verkopen voor jullie.

Lees wel even de voorwaarden goed door! 

 

Nog even voor de duidelijkheid de spelregels van de Tweedehands Stand!!!!

 

Alles wat maar met de trimsalon te maken heeft kunt u hier inleveren; zoals trimshirts, scharen, föhns, trimkoffers, borstels, trimtafels etc. Normaal moet u verzendkosten betalen en in dit geval hoeft dat dus niet. Op deze manier zijn hopelijk zoveel mogelijk spullen op deze dag verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen en in goede staat.

 

De spelregels zijn als volgt;

 

*U kunt uw spullen inleveren bij onze stand, dit kan vanaf 10.00u. Alle aangeleverde artikelen dienen schoongemaakt en in goede staat te zijn. Spullen die in slechte staat verkeren worden niet aangenomen. De spullen worden bij inlevering meteen genummerd en geprijsd dus dit kan enige tijd in beslag nemen.

 

*U bepaalt zelf de prijs die op het artikel moet komen (wij kunnen hierin adviseren)

 

*Informatie over het artikel zoals bv. 1 jaar oud, moet nog geslepen worden, heeft net onderhoudsbeurt gehad, levert u tegelijkertijd op een kaartje o.i.d. in dat u thuis al heeft ingevuld en plaatsen wij daar dan bij.

 

*Wij doen onze uiterste best om deze artikelen voor u te verkopen op onze Trimmers Vakbeurs

 

*Van het verkoopbedrag van de verkochte artikelen ontvangen wij 10%

 

*U komt aan het einde van de beurs -van 15.00u tot 16.00u- in de stand om op te halen wat niet verkocht is of om geld op te halen.

 

 

 

Tijdens de beurs zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade of diefstal van de ingeleverde artikelen.

 

Copywright©2022 So You Think You can Groom

Maak jouw eigen website met JouwWeb